Kahramanmaraş için korkutan uyarı!
CNN Türk televizyonuna açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, deprem riski altındaki Kahramanmaraş için çarpıcı ifadeler kullandı.

Görür; “1500 yıllarından bu yana Kahramanmaraş'ta deprem olmuyor. Burada enerji birikiyor. Bu bölgede çok büyük bir deprem riski var.” dedi.
Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Kahramanmaraş'ı da şiddetli sarsıntıya neden olan deprem sonrası gözler Kahramanmaraş çevrildi. Çok sayıda uzman Elazığ depreminin Kahramanmaraş Türkoğlu fay hattında depremi tetikleyebileceğini ve bu bölge için çok büyük bir risk oluşturduğunu ifade ediyor.
CNN'de haber programına katılan deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ın çok büyük risk taşıdığını söyledi. Elazığ depreminin Kahramanmaraş depremini tetikleyebileceğini söyleyen Naci Görür "Kahramanmaraş'ta 1500'lü yıllardan beri deprem olmuyor. Burada çok büyük bir enerji birikmesi var. Kahramanmaraş deprem açısından çok büyük risk taşıyor." dedi.